Jea, olen vahva! Enää viikko suureen hetkeen on. Huikeaa, eix jea? Voisin käyttää koko blogin Steve Ballmerin lailla riehumiseen, mutta taidan jättää väliin tällä kertaa. Tällä hetkellä projektissa on menossa luova tauko: Video on melkolailla valmis ja tauon ansiosta yritän saada hieman uutta näkökulmaa asiaan. Samalla mahdollisesti näkee, mitä olisi korjattava ja mikä siinä nyt on niin huikeaa. Tauon voinkin käyttää kaikkeen muuhun projektiin liittyvään ja liittymättömään, kuten esimerkiksi Xympyrä-strategiani miettimiseen ja univelkojen takaisin ottamiseen.

Itse projektista uskaltanen paljastaa, että se ei välttämättä saa ensi-iltaa nykyisellä teaser-sivustolla, vaan paikka voi olla jokin ihan muu. Luultavasti ennen X-hetkeä ja sen jälkeenkin tiedossa on jotain mukavaa ihmisten hauskuutukseksi. Pituudeltaan video on venähtänyt ehkä hieman aiottua pidemmäksi kaikenlaisen pikkukivan ansiosta, joten kestoa tämänhetkisellä versiolla on sellaiset 8 minuuttia ja vajaat 40 sekuntia. WMV:n lisäksi olisi mukavaa saada jokin vaihtoehtoinen formaatti, mutta se jää vielä nähtäväksi. Musiikki raitaa koostuu Internetin ihmeellisessä maailmassa kaikkien ulottuvilla olevista kappaleista, tai paremminkin soundtrackeista.

Tulevasta yleisöstä (toivottavasti) vain pieni osa kuitenkin lukee tätä vuodatusta ja hypetystä, joten kaikilla ei ole ehkä yhtä suuret odotukset kuin hypen uhreilla. Moni varmaan miettii, miten voin saada aikaiseksi mitään katsottavaa ilman Teal'cia, Steven Seagalia tai Lammasliivimiestä. Ehkä Vin Dieselin miehekkään äänen avustuksella? Ken tietää? Ehkä he, jotka ovat jo videon nähneet, mutta ovat NDA:n allekirjoittaneet. Salassapito on hyvin oleellista tällä kertaa.

Ehkä joku kuitenkin jopa mahdollisesti saa nähdä videon hieman aikaisemminkin.